En spontanare på Wiener Caféet! En kväll förra veckan blev det en spontanare på stan. Jag hade precis satt mig i bilen, lagom trött, helt omejkad, precis kommit ut från min första Derma pen behandling, så ringde telefonen och det var min kära vän Maria som frågade om vi skulle ta en fika på stan, och det passade ju alldeles utmärkt eftersom jag redan var på stan. Så istället för att åka hem satte vi oss och chitchattade en stund på Wiener Caféet. Har ni varit där ännu? Om inte, så missa inte detta mysiga café, tänk bara på att det oftast är väldigt mycket folk där…

wiener caféet 2

wiener caféet 1

Maria

wiener caféet 3

Mysigt att förlänga dagarna lite grann nu när det blir mörkt så tidigt på dagarna 🙂

Önskar Er en fin dag <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

7 tankar om “En spontanare….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *