0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Tangle Teezer, get your yeah hair! Eller hur tänker säkert många nu, även jag har tänkt så, vad kan den färgglada lilla borsten göra med mitt hår som ingen annan borste kan göra!? Massor! Idag kan jag säga massor! Den tar bort alla tovor, gör att det går väldigt lätt att kamma ut håret  när man tvättat det och den borste som nu kommit med handtag som används när man fönar håret är helt outstanding. Gör att håret blir både glansigare och ger mer volym. Testade den häromdagen när jag tvättade håret och den imponerade på mig, inte mycket som gör det :-).

En kväll förra veckan var jag inbjuden till Brittiska Ambassaden för att få träffa mannen som ligger bakom Tangle Teezer, en engelsman som pratar lika fort som en snabbspolande bandspelare, som aldrig står still men som alltid har ett leende på läpparna och fyller rummet med energin. Det var väldigt intressant att höra hans historia från det att idén om borsten kom upp tills den idag är en storsäljare. Idag säljs det 20 Tangle Teezer varje minut… 2007 nådde den revolutionerande borsten marknaden, men redan 2003 började borsten ta idé och form. Shaun började sin karriär som hårfrisör redan 1978!

tangle teezer

Tangle Teezer 4 tangle teezer 3

tangle teezer 5

Alla kvinnor borde ha en Tangle Teezer i sitt badrumsskåp 🙂 borstarna hittar ni bland annat hos Lyko

No more tangled hair!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Tangle Teezer

  1. Cool kille! Vilken grej att komma på den där lilla magiska borsten! Jag köpte en tidigare i höst och den funkar verkligen, liiite klen dock till mitt tjocka barr men otippat bra för de torra frisstovorna som ständigt blir… kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »