farsdag 6

Många mil i bil blev det i söndags när Lilla Skatten och jag tidigt på morgonen satte oss i bilen för att ta oss dom 35 milen upp till mina föräldrar för att fira min far på Farsdag. Mamma visste naturligtvis att vi skulle komma, vi hade planerat att vi skull äta när vi kom upp, men för att det inte skulle vara så uppseendeväckande med middagen så skulle det bli Tacos. Tårtan hade jag beställt på ett av sveriges bästa konditori som jag skulle hämta när vi kom upp, så allt var planerat i minsta detalj! Pappa undrade naturligtvis varför inte mamma gjorde nåt extra för honom, hon hade inte bakat tårta, inte erbjudit sig att laga en god middag, dom tog bilen och for ut en sväng och pappa pratade hela tiden om att han ville fika, lite underförstått och mamma säger ingenting så dom for hem igen, kan bara tänka mig hur ”irriterad” pappa var… haha! Väl hemma igen så dröjde det inte länge innan vi ringde på dörren och klev in med både tårta och paket, och jag kan lova, han blev väldigt väldigt glad! Besöket blev dock inte långt med tanke på att vi var tvungen att ta oss dom 35 milen tillbaka samma kväll, men några timmar ihop fick vi i iallafall, och så här såg det ut…

Farsdag

farsdag 1

farsdag 2

farsdag 5

farsdag 3

farsdag 4

farsdag 7

farsdag 8
Schwarzwaldtårta från Finess! Det finns inget godare! Man skulle kunna ta en sked och äta direkt från tårtan, i skrivande stund vattnas det i munnen och jag önskade jag hade en bit att stoppa i munnen 🙂

Men så blev våran Farsdag till slut, trots att kära far inte trodde att han skulle bli uppvaktad.. Plötsligt händer det 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Många mil i bil…”

  1. Så fint av er att göra så för din far. Fotona visar att dina föräldrar har ett fint hem och att ni har förmåga att göra det mysigt och trevligt när ni träffas. Vill bara hoppa in i er gemenskap och ta en tårtbit. Så inbjudande verkar det.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *