filip studenten 1

Studenten 10 juni 2016!
Det är nästan exakt 7 år sedan jag stod här sist, eller rättare sagt satt, satt nämligen i rullstol efter min olycka när storebror tog studenten. Då undrade man var alla barndomsår tagit vägen och undrade vilken ”man” det var som stod vid min sida. Nu står jag här som sagt igen, med ytterligare en ”man” vid min sida som har kämpat sig igenom barndomsåren, ungdomsåren, puberteten och gymnasieåren och jag kan återigen inte förstå vad som händer, att denna underbara kille skulle bli stor (och lång) någongång det har jag förstått, men inte att det skulle gå så fort. Med glimten i ögat, sitt charmiga leende och sitt stora hjärta har han tagit många med storm och kanske därför att han gick ut gymnasiet som klassens ”cougar” och ”svärmorsdröm”, vilket som, så är han för mig en stor förebild med sina åsikter och sitt omhändertagande om alla runtomkring sig. Jag kan bara sitta och titta på denna kille och bli tårögd över vad han gör och vad han säger, jag kan skriva under på att jag är en mycket stolt mor till denna kille! Ännu mer stolt är jag egentligen över att han ändå vill spendera så mycket tid med sin ”gamla” mor, resa med mig, umgås med mig, hjälpa mig… jag finner inte ord i skrivande stund, däremot blir jag nästan tårögd själv när jag skriver dessa rader med tanke på all kärlek jag känner till denna kille <3

Vi hade en fantastisk dag tillsammans och vi är så glada och tacksamma för alla som ville vara med och göra denna dagen oförglömlig för Filip, många av oss hade inte sets kanske på närmare 15 år men det var som igår när man började prata födelsedagar och dop. Filips pappa hade upplåtit sitt hem för det stora firandet så där dukade vi fram god mat och dryck, allt efter Filips önskemål naturligtvis.

För Filips del började dagen men champagnefrukost, för oss andra började det med en väntan på skolgården innan det var dags för eleverna att springa ut och sjunga om studentens lyckliga dagar….

Filip studenten

Filip studenten 3

filip studenten 4

filip studenten 5

filip studenten 6

filip studenten 7

filip studenten 8

filip studenten 15

filip studenten 10
Världens bästa bror…

filip studenten 12

filip studenten 11
En stolt mor och far till denna underbara kille

filip studenten 13

filip studenten 14

Vad passar väl bättre än något gott att äta efter en lång och händelserik dag…

filip studenten 22

filip studenten 20

filip studenten 19

filip studenten 16

filip studenten 17

filip studenten 25

filip studenten 23

filip studenten 24
En trött kille efter en lång dag vilar upp sig inför kvällens stora studentfest 🙂

Det finns många steg att ta här i livet, nu tar vi steget ut i livet och allt vad det innebär, 1 år skall han nu ”vila” från skolarbetet innan det är dags igen…

Önskar naturligtvis honom och alla andra studenter Lycka till och ett stort tack till Er alla som var med oss och firade denna fina dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

7 tankar om “Sjung om studentens lyckliga dagar

  1. Så fina ord om din son och fina foton förståss. Förstår att det är känslosamt för dig! Jag har också en som tar studenten denna vecka och ska vidare till college till hösten. Man fattar inte hur fort tiden går…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *