0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

hemrès

Hermès – en av alla lyxmärken många drömmer om, även jag. Kan ni historien bakom Hermes? Hermes grundades för 178 år sedan, 1837 av Thierry Hermès och på den tiden tillverkade man hästsadlar av mycket hög kvalitet. I dag består Hermès kollektion av 30 procent läderprodukter, 15 procent kläder, 12 procent scarfs och 43 procent övriga produkter. Det finns 315 butiker över hela världen och är man i Paris på Hermès på rue de Sèvres skulle man nog behöva göra ett besök på deras bibliotek eller på deras Café… När åker vi?
Dom orangea boxarna man så fint får med när man handlar har inte alltid varit orange, dom första boxarna som kom var först cremé färgade för att senare bli senapsgul och som slutligen blev orange, som vi har idag. Vet ni hur mycket tråd det krävs för att göra 1000 st Hermès sjalar? Lika lång som avståndet mellan jorden och månen… Det ni tjejer! Och varför skriver jag om Hermès just nu? Jo för när jag fyllde år så önskade jag mig ett nytt Hermès armband, den här gången det breda i svart och guld av mina föräldrar och barn och det var precis vad jag fick, lyckliga jag 🙂

Hermès 1

Ni vet väl att ni kan shoppa Hermés online? Här hittar ni Webshopen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »