boulebar 1

Boulebar är drömmen om den där kvällen i en park någonstans kring Marseilles ruffa bakgator. Där folk är sig själva och umgås: över ett glas pastis, över generationer, över en middag och naturligtvis över ett parti boule.
Vill ni komma så nära denna upplevelse som möjligt kan ni ta er till Surbrunnsgatan här i huvudstaden. Finns även i Malmö och Göteborg och här i Stockholm finns det även i Rålambshov, Rådhuset och Hötorget.
En kväll efter jobbet var vi ett gäng bloggare och journalister som träffades för att boula, äta lite gott och smaka på goda drycker på Boulebar på Surbrunnsgatan. Står man ute på gatan och tittar in genom dörren så förstår man inte riktigt vad som döljer sig nere i ”källaren”. Men där bjuds man på en härlig fransk stämning med fantastisk service. Så dit tycker jag verkligen att ni skall gå med vänner eller varför inte ta en AW en fredagskväll, när vi var där var det fullt så det är nog bra om man bokar bord…

Bjuder på en rad härliga pics från kvällen!

boulebar 3

boulebar

boulebar 4

boulebar 5

boulebar 2

boulebar 6

boulebar 9

boulebar 8

boulebar 13

boulebar 12

boulebar 10

boulebar 14

En supermysig kväll med trevligt sällskap och fantastisk mat, prova gärna boulebar…

Ha en fin söndag vänner!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Boulebar”

  1. Jag var på Boulebar på vår hemliga tjejresa som vi gör en gång om året och föll som en fura. Kul, fint inrett och supergod mat. Jag kommer absolut åka dit igen!!
    Ha en toppenvecka, vännen.
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *