Wild Thing About Love, en show där Tony Irving är i sitt esse, han lever runt på scenen, sjunger, dansar, bjuder på nakenchock och man riktigt ser hur han njuter av att dominera hela gänget. Han är ju för rolig, där vilar inga ledsamheter! I lördagskväll hade vi möjligheten att gå och se Wild Thing About Love på Metropol Palais på Sveavägen här i Stockholm. Efter att först få avnjutit en underbar middag på Marco´s  och utan några förväntningar gav vi oss av mot Tony Irving och Wild Thing About Love och det var en show fylld av fartfylld musik och kärlek. Han lovade inledningsvis att mycket skulle hända, kanske till och med en nakenchock, och det kan man lugnt säga att han bjöd på! Inte så långt in i showen rullas ett badkar in och där i sitter Tony Irving himself, i keps och lårhöga stövlar, helt plötsligt kliver han upp ur badkaret, spritt språngande naken… haha… han är inte klok den mannen :-).
Bjuder på några bilder från showen…

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Så är ni sugna på en show fylld av fart, fläkt och lite naket skall ni se den här 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *