testagram 5

Testagram, nu om inte annars så skall ni passa på att börja prenumerera på Testagram, varför? För att den är så bra och billig. Nya produkter som precis kommit ut på marknaden, i fullt stora förpackningar. Varje gång blir man lika glad. Häromdagen när jag hämtade ut mitt paket var jag så hungrig för jag hade inte hunnit ätit någon lunch och eftersom jag vet att det alltid är något ätbart i lådan så ”slet” jag upp den och hittade Ballerina pepparkakor det först jag gör! Det blev min räddning och hur goda som allra helst :-). Nu i jultider är det ju också en bra julklapp att ge bort till någon som har allt och som man inte har en aning om vad man skall ge… då är det här en superbra julklapp tycker jag! All info om hur testagram fungerar och vad det kostar hittar ni HÄR

Några godbitar från testagramet..

Ballerina Pepparkaka

Visste du att vart tionde kakpaket som säljs i Sverige är ett Ballerinapaket och att Ballerina Pepparkaka är den enda pepparkakan med fyllning?

Palmolive

Palmolive Naturals Ultra Moisturization duschcreme innehåller det bästa naturen har att erbjuda, mjukgörande mjölk och 100% naturliga extrakt från oliv och aloe vera. Den sammetslena formulan vårdar din hud med en härlig doft.

Risenta fröknäckemix och surdegsknäckemix

Fröknäckemix
Nu kan du enkelt baka ditt eget fröknäcke på bara frön och kärnor. Tillsätt olja, vatten och toppa med dina favoritkryddor. Räcker till två plåtar! Förutom salt så kan du smaksätta ditt fröknäcke med t ex: rosmarin, chili, kummin eller vallmofrön.

Sellton Guarkärnmjöl

Guarkärnmjöl är ett naturligt stabiliserings- och förtjockningsmedel som utvinns ur baljväxten guar. Det passar utmärkt i såser och redningar där det ger en krämigare och tjockare konsistens. Vid bakning ger guarkärnmjöl samma effekt för jäsningen som gluten, och gör det därmed möjligt att baka lätta och luftiga bröd även med glutenfria mjöler.

Rootfruit

Rootfruit
• Exklusiva chips med det lilla extra!
• Närodlad potatis och rotfrukter
• Inga tillsatser

Karl Fazer Mjölkchoklad Marianne

Karl Fazers fina mjölkchoklad fylld med Marianne Crisp!

Läkerol Hals Honung
Läkerol Halstabletter Honung innehåller den essentiella oljan som utvinns ur eukalyptusblad. Essentiella oljor har en lenande effekt för halsen. Honungssmaken balanserar med en god sötma och tillsammans med mentol ger de en uppfriskande och lindrande känsla i mun och svalg. Halstabletterna innehåller sötningsmedel från steviaplantan.

testagram 1

testagram 2

testagram 3

testagram 4

testagram

Ballerina pepparkaka

Om ni undrar varför Fazers mjölkchoklad med Marianne crisp inte finns med på bilden så beror det på att den redan är uppäten 🙂

Som jag skrev så är det en fantastisk julklapp, beställ prenumerationen Här

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Testagram”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *