0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second
VÅRKÄNSLOR?

MoveHome

Visst blir man glad och sprallig nu när solen börjar visa sig mer och mer för varje dag och temperaturen stiger, snart, snart kanske vi har vår och sommar. Satt häromdagen och lekte lite grann på nätet, när man bor i lägenhet som jag gör så önskar jag varje vår och sommar att jag hade ett hus att bo i, en tomt att vara på och en härlig altan att slappa på… Helst av allt skulle jag någon gång vilja bygga ett eget hus som jag ritat, och nu hittade jag en sida där jag kunde göra det, man måste ju få drömma… 
Sidan heter MoveHome och där fanns många härliga hus som jag dessutom kunde bygga online.. Tänk om… en vacker dag kanske….
Tycker att bara namnet i sig låter så inbjudande, MoveHome, flytta hem.
Tänkte att ni skulle få se vilka husdrömmar jag har 😉

En pool är inget ”måste” men en önskan är i alla fall att få ha en utomhus jacuzzi…
Vad skulle ni välja Soft eller Edge, Funkis eller New England?
Jag skulle kunna tänka mig att blanda lite grann….
Men visst vore det härligt, att ifrån början få vara med och bestämma allting, många av Er kanske redan varit med om det, men dom hus jag bott i har jag inte varit med från grunden.
Underbart härliga inspirationsbilder
Så vill ni som jag drömma Er bort och bygga Ert eget hus kan ni göra det Här
Själv fortsätter jag att bygga och drömma 😉
Tjingeling!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “MOVEHOME

 1. Hej hej!
  Vilken rolig sida du hittat!
  Jamen visst vore det en dröm.. att få vara med o bestämma allt från grunden… samtidigt tycker jag att jag håller på att bli tokig av alla beslut som ska tas bara av att bygga ett badrum…;)
  Jag skulle absolut välja New England och pool är härligt och fint att se på men jag tror man utnyttjar ett spabad mer. Vi är sugna på ett..;)
  Ha en fin dag!
  kram katarina

 2. Hej!
  Vilken bra blogg du har! Fina husbilder. Jag har byggt ett hus från ”grunden” på gott och ont 😉 Jag tycker det var svårt med alla beslut som skulle fattas snabbt och så här i efterhand ångrar jag vissa saker, som tex att vi inte byggde större tvättstuga och dressingroom och la barnens sovrum i en del av huset. Men i det stora hela är vi nöjda. Jag hade också problem med vilken ”stil” huset skulle vara. Ville inte ha ett ”klassiskt hus”, utan ville att det skulle sticka ut mer, men inte för mycket, så inte funkis, för det kanske är ett år 2010 fenomen 😉 Så jag kallar vårt hus ett ”modernt new england”. (Vi har ritat det själv). Ja, ett utomhus spa är ett måste 🙂 Det har man användning på både sommaren och vintern! Så fort vi har sparat ihop pengar ska vi bygga det infällt i altanen.

 3. Vilka härliga hus. Vi bor i hus och har stor tomt(som vi inte är ett dugg intresserad av). Vi använder bara altanen och tänker att det hade varit skönt att slippa och bo i lägenhet. Det får nog bli så när grabbarna flyttat ut. Tänk att aldrig är vi riktigt nöjda haha. Kram Anette

 4. Vilken rolig sida du verkar ha hittat. Jadå, vi byggde nytt nyfunkishus för snart fem år sen. Himla kul, men jobbigt med alla val. Det är ett Modulenthus. De kommer ju i princip helt färdiga så man slipper tjafsa med en massa leverantörer. Allt funkade så bra. Vilket tyvärr verkar vara rätt unikt i den där husbyggarvärlden. Och poolen, den ångrar jag inte en sekund att vi byggde. (Jag var motståndare länge).

  Kram Lena

 5. Vilken rolig sida, du tipsar om.
  Vårt hus som vi bor i, är vårt ”drömhus”. Vi har ritat det själva och till stor del även byggt själva. Ett lösvirkeshus i New Englandstil 🙂
  Vi har gjort alla val själva och fått det som vi vill ha det, och det är verkligen en dröm att kunna få göra det, vilket jag är tacksam över att vi haft möjligheten till 🙂
  En ”jaccuzzi” har vi, men ingen pool än så länge 😉 (Hade det vid förra huset, så vi får se 😉
  Kram /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »