ellos 2

Balkonghäng i alla väder! Nu har jag fixat till lite mer ute på min balkong, det går sakta men säkert framåt, men med tanke på att jag inte är hemma så mycket så blir vissa saker ”lidande”. Men här i veckan så köpte jag några gröna växter och gjorde klart. Balkongen är inte stor men det är ändå en skön känsla att kunna gå ut och äta lite frukost eller sätta sig en stund efter jobbet för lite avkoppling. Jag har både parasoll och infra så jag kan inte skylla på vädret, det är mer tiden :-). Önskade naturligtvis att jag hade en stor mysig veranda med alla mina dröm möbler runt omkring mig, men fram tills dess så får jag boa in mig på min balkong. Möblerna som jag köpte från Ellos i våras är jag SÅ nöjd med, passar alldeles utmärkt på min balkong..

ellos 1

ellos 3

ellos

Mönstrade sittkuddar hittar ni Här
Bänken i metall hittar ni Här Mattan hittar ni Här Stolarna hittar ni Här

Nu hoppas vi på en lång fin sommar så vi får ladda batterierna ordentligt inför hösten och vintern 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *