0 0
Read Time:48 Second

Under ytan, mentala höjder ur själens djup, jag nu är jag inne på djupt vatten, en bok där författaren vill göra en positiv skillnad i människors liv samtidigt som hon utvecklar sina personliga egenskaper, en bok som även jag själv skulle vilja läsa, kanske får låna den :-), men det är faktiskt en av böckerna jag köpt i julklapp för att ge bort, dom andra böckerna handlar om ledarskapets möjligheter och den andra om att tänka låsningar och lösningar. Ibland behövs det böcker som inte bara är baserade på fantasier och romantik :-). Och som vanligt hittade jag böckerna på nätet, hade inte alls vetat i vilken ”hylla” i bokhandeln jag skulle letat, praktiskt med näthandel ibland! Dessa böcker hittade jag hos Lava Förlaget, beställde även Malin Berghagens nya bok till mig själv men den kommer inte förrän nästa år…. Men jag hoppas att någon blir glad för dessa böcker iallafall 🙂

boktips

boktips 1

boktips 2

Nej nu måste jag fortsätta slå in lite ”klappisar”…

Ha en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Under ytan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »