0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Dagens outfit för första gången på det här året, den första veckan på 2016 har passerat och inte har jag blivit något klokare för det 😉 klok eller inte har veckan bestått av jobb och lite shopping, NK rean startade ju i tisdags!! Sen har ju min fina vän Maria kommit hem från Thailand, bara det värt att fira, gud vad jag saknat henne. Ni vet när man är van att ringa någon varje dag och sen gör man inte det på drygt två veckor.. men nu är ordningen återställd och hon finns vid min ”sida” igen. Det är fredag och det blir en lugn kväll, imorgon lite mat och mys och på söndag skall jag fira min stora skatt som fyller 26 år! Om man tycker att veckorna går fort, hur fort gick inte dessa 26 år då?! Men nu åter till det som ni tittade in för idag, hela veckans dagens outfit….

dagens outfit 6
Skjorta ZARA väst FAV Mix-it jeans Anine Bing boots Bianco

dagens outfit
Skjorta ZARA tröja MQ skinntights By Malene Birger boots Bianco halsband IOAKU

dagens outfit
Tröja Day Birger et Mikkelsen byxor By Malene Birger boots A Pair Tullhuset

dagens outfit 1
Jacka ZARA väska Louis Vuitton

dagens outfit 2
Ring och halsband från IOAKU

dagens outfit
Pälsväst Plainvanilla tröja DAY ”skinntights” ZARA boots Kurt Geiger ring IOAKU

dagens outfit 3
Tröja DAY byxor ZARA boots Acne

dagens outfit 1
Pälsväst STAND dunjacka Duvetica tröja By Malene Birger skjorta Custommade skinntights By Malene Birger boots Acne

dagens outfit 2

Som vanligt hoppas jag att det faller även Er i smaken och att ni finner någon inspiration <3 och med det önskar jag er en riktigt fin fredagskväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

20 thoughts on “Dagens outfit

  1. Min fredagsfavorit! 🙂 Är så roligt att se dig bära svart som också är min favoritfärg! I svart är man alltid välklädd tycker jag! Mina äldsta väninnor nästan mobbar mig för detta dock…så jag tycker att det är så härligt att se att fler gillar svarta out-fits! Hoppas du får en skön helg!!

  2. Du är snygg i allt! ? jättefina bilder på dig o skitsnygga kläder!!
    Skönt att väninnan är hemma! Då kan det bli ”turboprat” för att hinna ifatt allt som hänt. ? Känner igen det där.? Härligt med vänskap! Ha en fin kväll! Kram

  3. Veckans höjdpunkt när man får kika in till snyggaste tjejen och alla hennes fantastiska outfits Kram kram Inger

  4. Fantastiskt snygga kläder och outfits allt i hop.. och såklart snygg tjej. Gillar verkligen din stil och allt klär dej. <3
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »