baka baka liten kaka

Baka baka liten kaka… Tittar bara in en snabbis för att tala om att jag inte riktigt har tid att vara här inne ikväll med Er, jag och Maria skall nämligen ha en hemmamyskväll, baka semlor, färga ögonbrynen och äta lite god mat. Är det något jag är svag för förutom lussebullar så är det just semlor, skulle kunna äta flera stycken varje dag, men det skulle inte se så bra ut på ”välmåendekontot”, viktväktarpointsen och vågen skulle direkt skjuta i höjden … Jag får göra någon sorts ransonering helt enkelt. Men att provsmaka en varje dag borde väl gå… haha!

Sköt om Er och ha en fin kväll!

baka baka liten kaka 1

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Baka baka liten kaka

  1. Semlor är ju bara så gott. Är du och ha det bra. Man lever bara en gång. Ha detta st fina du. Kram Inger

  2. Semlor är magiskt gott! Håller med saffransbröd och semlor det är riktiga höjdare det. Men jag tror semlan vinner hos mig.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *