formex 15

Formex pågår just nu här i Stockholm och visar vägen vad gäller inredning, Formex är ju en av nordens största mässa när det gäller inredning. Nu finns det ju även lite kläder och accessoarer på mässan, men här kan man tillbringa många timmar och dagar. I går tillbringade jag i stort sett hela dagen på mässan och hann ändå inte med att se allting. Men några pressvisningar hann jag med och självklart hann jag med lite inköp också :-).
En liten tur med Judita och en god lunch med Carmen var också några höjdpunkter på dagen. På mässan visades mycket av det som kommer till våren och sommaren men även vad som kommer mot hösten, det känns lite konstigt att redan nu titta på vad som kommer till hösten när vi fortfarande är kvar i vintern och går i väntans tider på våren och sommaren, men det är ju så inköpscykeln ser ut…
Inte nog med att man har många intryck att ta med sig hem, man är proppmätt också, överallt bjuds det på godsaker, allt från nyttiga chokladbollar till smoothies och godis och är man till en början ståndaktig så brukar det inte gå lika bra i slutet på dagen när blodsockret sjunker 🙂

Tänkte bjuda på några pics från dagen från bla. Kähler, Blue Italian, Sagaform, Mateus…

formex

formex 8

formex 7

formex 9

formex 10

formex 4

Formex 3

formex 5

formex 16

formex 17

formex 14

formex 11

formex 12

formex 13

Visst är det mycket fint som kommer?

Nej nu måste jag rusa iväg till gymmet så jag hinner träna innan det är dags att börja jobba…

Ha en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “Formex visar vägen

 1. Men ååååh, så mycket fint! Formex har varit ett utflyktsmål i så många år, men jag kommer aldrig till skott, eftersom den inte är publik… Nå väl, njuter av det du delar. Tack, Helen!
  Kram Anna-Karin

 2. härliga recept igen:-) Nu står det bakning på schemat till helgen.
  Vems är montern på bilden med soffa o kuddar?
  Skall ut till Formex i morgon men har bara 3 timmar och skall rusa fram till utvalda montrar. Men där i bakgrunden på din bild står lampan jag sett för mitt inre senaste året o den vill jag… måste jag införskaffa a la pronto:-)
  Så nu när du sitter inne på svaret, så dela snälla.
  Ha det super o fortsätt skriva o dela precis som du gör så härligt hela tiden.

 3. Ja jag tänkte först THG men det såg lite ”råare” ut än det brukar, ller är det bara juste denna del av montern. De brukar ju alltid vara klassiska tycker jag. Kan dock inte hitta modellen på deras hemsida för inköpare….. med andra ord I have som shopping to do:-)
  Tack för svaret. Ha det finfint
  //Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *