alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag!

14 februari då hela världen firar alla hjärtans dag, en dag som egentligen är självklar alla dagar, jag tycker man kan visa alla hjärtan alla dagar men det är idag som den ”officiella” hjärtedagen är och just denna dag säljs över 4 miljoner rosor i Sverige! Hur firar ni denna dag? Själv har jag delvis redan firat den när jag träffade mina föräldrar i veckan, jag firade lite i fredags när min Lilla Skatt var här och sen kommer jag att fira min ”hjärtedag” nästa lördag <3 så kan det bli ibland. Medans ni firar och tar hand om varandra lite extra mycket idag så skall jag jobba hela dagen 🙂

Men jag vill önska alla Er kära läsare en riktigt fin Alla Hjärtans Dag

happy valentine

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Alla hjärtans dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *