inbrott

Inbrott! Jag är så j…a arg, jag är så j…a förbannad rent ut sagt! Varför kan man inte få ha sina saker ifred, varför kan man inte skilja på det som är mitt och vad som är sitt?? I går när jag kom ut till bilen hade någon knackat bakrutan på bilen och tagit en del saker, saker är döda ting och något man på ett eller annat sätt kan ersätta, men allting annat runtomkring med polisanmälan, försäkring, bilen in på verkstad, missad arbetstid, jag blir så arg! Så denna måndag går åt till att avboka mina kundbesök, åka med bilen till verkstad, försöka få tag i allt arbetsmaterial igen som jag hade i bilen… ja det följer en hel del mer arbeten efteråt, bara för att någon eller några inte kan hålla fingrarna borta från andras saker, så den här dagen och veckan börjar inte alls bra för min del 🙁

Hoppas iallafall att ni får en bra start på veckan!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “Inbrott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *