Att starta dagen på gymmet

0 0
Read Time:56 Second

Morgontidiga timma! Igår morse mötte jag upp fina Nina på X-Force för att köra lite styrketräning. Utan min vetskap hade Nina redan tränat och skulle vara min PT på passet! Jag säger bara tack för det! 🙂 Helt slut efter ett pass men hon peppade mig till att orka betydligt mer än vad jag hade gjort om jag hade tränat själv. Har ni provat träna på X-Force? X-Force, är en världsunik svensk uppfinning, träningsmaskinen som ökar den negativa belastningen mekaniskt med 40%. Du tränar betydligt kortare tid med större effekt och med ett garanterat bättre resultat. Dessutom är lokalerna helt fantastiska. En lugn och behaglig känsla kommer över en så fort man kliver in i dörren, dessutom finns det i omklädningsrummet på Surbrunnsgatan en stor bubbelpool man kan lägga sig ner i och njuta efter passet. Här trivs jag verkligen.

xforce

xforce-1

xforce-4

xforce-3

xforce-2

På tisdagkväll kör vi igen 🙂

Idag har jag haft en heldag på Wasstuna Yoga – själens boning med min bästa vän Carina och yogat, mediterat och ätit gott, mer om det i ett annat inlägg.

Hoppas att ni får en riktigt fin lördagskväll <3

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Att starta dagen på gymmet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »