söndagsmiddag

Söndagsmiddag på Broken, om barnen får bestämma och när det händer så sätter sig Lilla Skatten i bilen för att få vara med och äta det han tycker som mest om, riktigt bra gjorda hamburgare. I söndags var det en helt vanlig söndag, nästan, det var firande av födelsedag och då får självklart födelsedagsbarnet bestämma vart man skall äta, och då blev det alltså Broken. Broken finns ju även i Åre, här i Stockholm ligger den på Kungsgatan och på fredagarna kör dom After Ski för fullt med skidor och snö utanför och riktigt after ski race innanför dörrarna. Åres svar på After Work :-). Hit går man och äter om man gillar kött, hamburgare eller fajitas… en restaurang som passar väldigt många i familjen, både ung som gammal och här går det inte att boka bord, man bara ramlar in och hoppas att man får plats, men det har aldrig varit något problem. Så är ni i Stockholm hela familjen och vill äta till rimliga priser och något som passar alla skulle jag rekommendera Broken…

söndagsmiddag 2

söndagsmiddag 3

söndagsmiddag 1

söndagsmiddag 4

söndagsmiddag 5

söndagsmiddag 7

söndagsmiddag 6
Och naturligtvis något sött och gott efter maten 🙂

Dags att fånga denna dag… ha en fin onsdag allesammans!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *