0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

spode

Blott är verkligen snyggt, passar i all rum, i alla hem och hus och hade jag en stuga, gärna då vid havet skulle jag gärna inreda den i blått, annars lyser det blåa i mitt hem med sin frånvaro. Men jag har kommit så långt att jag börjar ta in lite blått i porslinet, dels från Mon Amie (rörstrand) och sedan Spode, Blue Italien. Att blanda upp det med silver är snyggt men det är nog nästan ännu snyggare, tycker jag, att ta in lite guld detaljer till det blåa. Det sista inköpet till det blå är dessertskedar och gafflar från . Tänkte har det till porslin helt i glas eller till vitt när jag serverar dessert.. Vad tror ni om det? Något som jag också önskar mig, eller vill ha, samma sak 🙂 är en stor tekopp från spode, tycker dom är så himla mysiga, säkert väldigt goda att dricka ur också. Den här gången ”tjänade” jag dessutom pengar när jag handlade. Köpte gafflarna och skedarna från Royal Design men jag gjorde det via Refunder så jag fick återbäring på mitt köp 🙂 ni har väl inte missat att anmäla Er där? Om ni inte redan gjort det kan ni göra det Här

spode 2

spode 1

Tisdagsmorgon, dags att ta en sväng till SATS innan arbetsdagen börjar 🙂

Ha en fin dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Blått är flott

  1. Vackra bestick. Mon ami är verkligen en favorit. Har flera delar av den. Skulle önska mig hela matservisen men så kom jag på att jag har andra tallrikar med blått i och då kan det bli för mycket av det goda.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »