Åre

Den bästa avslutningen på påsken! Tänk att få den fina avslutningen jag fick på påsken och vår Åre resa. Dels för att jag kunde gratulera min mor på vägen hem naturligtvis men även för att jag fick äran att njuta extra mycket av mina två härliga skatter. Att få ha dom på samma ställe och dessutom i Åre var för mig helt fantastiskt! Började dagen med att köra till backen, Lille man ville till parken och hoppa av sig lite :-). Själv for jag tillbaka till stugan för att städa ur och packa klart. Lagom när jag var klar med det mötte jag upp min stora skatt inne i Åre för att strosa omkring lite grann, även han ville in på Peak butiken, och inte heller den här gången klarade jag mig :-). Fick ”hänga” lite med Jesper och hans kompisar, skjutsade dom lite dit dom skulle då en av killarna brutit foten :-(. Lille man fick bråttom ifrån backen då han hörde att dom andra skulle till Broken och äta så han fick jag snabbt hämta i backen. Den känslan jag kände när såg dom bästa jag har sitta vid varandras sida på Broken i Åre är obeskrivlig. Jag älskar dessa två så ofantligt mycket <3. Några timmar ihop fick vi allesammans innan det var dags för oss att rulla hemåt, Jesper och hans kompisar stannade ytterligare en natt. Det sista för dagen, som alltid när vi är i Åre, är en fika på Åre Kafferosteri, ett litet fik som ligger inne vid liftsystemet VM 6:an, ytterligare ett tips för er som skall till Åre..

Bjuder på dom sista bilderna från Åre för den här gången!

Åre

Åre

Åre

Åre

image

Nu är det dags att lägga skidorna på hyllan för den här gången och börja planera för varmare breddgrader och semestrar 🙂

Kram!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Den bästa avslutningen på påsken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *