0 0
Read Time:48 Second

marabou

Mmmmmm… Marabou saltlakrits och daim, när jag äter choklad (vilket sker alldeles för ofta…) så tar jag alltid en bit mörk choklad men häromdagen så stod jag och fingrade på den nya chokladen från Marabou, saltlakrits och daim, och frestelsen och nyfikenheten blev för stor för att låta bli så den fick slinka ner i korgen, väl hemma dröjde det dock ytterligare en dag innan jag öppnade, av någon anledning glömde jag bort den, och det bästa kanske hade varit att den fortfarande var ”glömd” 🙂 för jösses vad god den var! Den här blandningen av crisp från både lakritsen och daimen är helt underbar. Chokladen släpptes för några veckor sedan och detta för att fira att Marabou fyller 100 år i år, tänk så länge vi har ätit choklad på jorden. Så vill ni ha en mysig och god stund så kan jag rekommendera er att prova den, under förutsättning att ni tycker om lakrits och daim vill säga 🙂

Mmmm… Mums!

marabou 1

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Mmmmm…..

 1. Vi bor ju nära varandra……..var hittade du den? Vi har letat hela helgen……Inte på Ica Maxi…..Sönerna på besök i helgen och de bor ju inte i Sverige, så de var sugna att testa den :=)
  Kram Lena

  1. Oj! Jag och mitt minne.. Tror jag köpte den på Ica Stopet i Täby 🙂
   Men den finns på Hemmakväll i dina kvarter…
   Kram
   Helen

 2. Tack snälla……….vi drar dit :=) till hemmakväll alltså…………
  Jag fortsätter njuta av mina söner…….du vet ju hur det är…..
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »