0 0
Read Time:59 Second

Eastern, Easter nest with golden eggs

Snart är det påsk och det innebär några extra dagar ledigt så därför är även nästa resa bokad, nu bär det av till Åre för några dagars skidåkning och den här gången skall även Lilla Skatten med.. skall bli så mysigt! Åka lite skidor, gå på Spa, äta god mat och bara ha det bra. Det blir några timmar i bil men vi kan ju mellanlanda på halva vägen hos mina föräldrar för att fylla på med lite föda… Nu var det några år sedan vi var uppe i Åre men det är alltid lika trevligt att åka till denna fina by. Vi har hyrt en stuga i Duved, i och för sig en liten bit ifrån Åre by men när alla har körkort är det ju inga problem, jag kan dricka champagne och Lilla Skatten köra, visst är det bra :-). Så nu blir det två skidresor två veckor efter varandra, jag som hellre föredrar vita stränder och blått hav… vad hände här?! Men förhoppningsvis blir det någon sådan resa i vår och sommar också så jag får njuta av att bara ligga på stranden och läsa på dagarna…
Vad skall ni göra i Påsk?

åre 1

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “Snart är det Påsk….

 1. men vad kul..fjällresor är alltid kul och som mellanstopp vill jag bjuda på lunch på min lilla restaurang öppet måndag till fredag 10.00-14.00 Välkomna =) det skulle vara riktigt kul att ses =) kram Monica

 2. Just hemkommen från Åre och snön, helt ljuvligt! Du kommer få det finfint, snöade igår , backarna är helt perfekta nu. Älskar vintrarna däruppe i vårt lilla hus.
  Påsken tillbringas enl. tradition på norra Gotland. Då startar våren för mig, första kaffekoppen på trappan (om det är fint väder), röja i trädgården, lyssna på havets brus, doften av havet och jorden. Ja helt enkelt njuta av att ha den härliga förmånen att få vistas där precis när jag vill..

 3. Åre har jag kvar att se. Verkar så fint även om jag föredrar värme.
  Påsk ska jag ha traditionsenlig. Familjemiddag en dag. Dotterns gudmor en annan. Sedan bara vara och äta god mat och dricka gott och njuta av ledigheten.
  Kram
  Maria

 4. Jag och min man ska också till Duved – vi har hus där uppe så det har blivit tradition att fira påsken där. Har man tur att solen skiner på påskafton så blir det alltid bubbel på altanen:-) KRAM Helene

 5. Här i USA har vi något som heter Springbreak. Det är väl som ert påsklov tror jag? Vi ska åka till Arizona där vi besöker the Grand Canyon, Sedona och slutligen Tuscon där maken har släktingar. Alltså blir det typ ökenklimat för oss som bor i Virginia. Ganska skönt med lite värme. Tyvärr har det inte blivit någon skidåkning alls för oss. Lite synd…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *