0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Mina dagar är fyllda med liv, ibland kanske för mycket liv, alltid på språng, alltid nåt på gång, aldrig stilla, lite så ser mitt liv ut och det är många som frågar hur jag orkar och hinner med, den frågan har jag tyvärr inget bra svar på, jag har väl fötts med något överladdat duracellbatteri som aldrig tar slut :-). Men jag trivs när det händer säker i min tillvaro samtidigt som jag ibland kan tycka att det är skönt att ta det lugnt, men det gör jag mest när jag är bortrest, det är då jag kan slappna av, på semestrarna kan jag vara väldigt lat. Min klocka ringer tidigt på morgnarna, och då menar jag tidigt, tränar alltid före jobbet, antingen ute i friska luften eller på SATS, nu vinterhalvåret har det blivit mycket SATS för att jag tycker det varit för mörkt ute för att ge mig ut själv på en lång PW. Sen är det hem och duscha, oftast, tyvärr, med frukosten i badrummet medans jag gör mig iordning, iväg till jobbet och efter jobbet åker jag oftast hem, lagar mat, bloggar eller umgås med nära och kära, om jag inte har något event vill säga, och det är ju nästan någonting varje vecka :-). Jag beundrar er som kommer iväg och träna efter jobbet, verkligen! Det skulle jag inte klara av, dom gånger jag inte haft möjlighet att träna på morgonen och skall ta det efter jobbet blir det oftast aldrig av, jag är så lat när jag kommer hem och vill inte gå ut igen, jag mår som bäst och får mest ut av min träning på morgonen, och känner också att jag håller mig mer ”nyttig” under dagen om jag tränat på morgonen. Men alla är vi olika! Och så här kan en dag i mitt liv se ut…

mina dagar 1

mina dagar 2

mina dagar 4

mina dagar

mina dagar 3

mina dagar 5

mina dagar 1

mina dagar 2

Mysigast tycker jag att det är att vara hemma och pyssla… och självklart njuta av livets dryck, champagne!

Idag är det tisdag och dagen har mycket att erbjuda.. så det är lika bra att ta tag i dagen 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “Mina dagar

 1. Vilken kul grej att visa en dag ur livet. Skulle vara roligt om fler bloggare gjorde. Kanske även jag ska göra vid tillfälle. Idag är jag lite tilltufsad efter en tråkig sak som hänt på morgonen. Så idag vore ingen bra dag att visa. 🙂 Men kanske blir dagen bättre vad det lider. Nu iväg till jobbet. Må gott och tack för att du delar med dig.
  Kram
  Maria

 2. Hej
  jag följer dig och inspireras ofta av dina snygga outfits! Du är min räddare när jag inte kan bestämma mig i garderoben. Och nu måste jag säga att shit vilka snygga armar du har!!!! Har en fråga, hur blir man sådär vältränad? Hur kommer jag igång och vad använder du för övningar? Måste göra något som skingrar mina tankar och kanske att ett sådant mål kan få mig att börja! Har helt stannat upp i mitt liv just nu, då min älskade mamma gick bort i cancer endast 66 år för idag exakt 4 veckor sedan. Tänk om man kunde hitta något som gör att jag bara kan köra på tex träning! Inte meningen att babbla av mig här men är så imponerad över er som får igång träning och sedan får ett resultat! Snygg är du! =)
  Lisa

  1. Hej Lisa!
   Tack för din fina kommentar. Beklagar verkligen den sorg du bär på!

   Jag är noga med vad jag äter ( för det mesta) går efter vikt väktarnas app för stt hålla koll på mina dagliga intag.

   Jag tränar antingen löpning, PW eller cross training. Jag är inte så mycket för gymträning utan kör efter träningarna lite situps och armhävningar.
   Tränar alltid på morgonen före frukost, 5-6 dgr/vecka.

   Hoppas du fått lite svar på dina frågor och hoppas du snart mår bättre och kommer igång med träningen.

   Kram
   Helen

 3. Tack foer at du deler med oss av din hektiska dagar, Helen, du er en Duracell Damen faktisk, tack och lov at du er! Och din tidy arbetsplats paaminner mig om jag maaste staeda mitt skrivbord idag!
  Kramar, Mary.

 4. Kul att se din dag! Alltså jag har sådan respekt för folk som orkar träna på morgonen innan jobbet. Det finns inte på världskartan för mig. Men jag tränar ca 3 dagar i veckan men blir då på kvällen eller mitt på dagen om det är helg. Och jag håller med Lisa – dina armar! Wow!

 5. Otroliga människa. Att du orkar träna på morgonen med ditt hektiska liv. Själv tränar jag 3-4 gånger i veckan med Friskis och sen några PW i veckan. På kvällarna. Ha det underbart. Kram Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »