Boulangerie och Salta Stänk

0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Boulangerie och Salta Stänk, träning på SATS och shopping inför resan, god mat och dryck, mys framför tv.n och en ny kamera som jag nästan kastar i väggen. Ja så såg min lördag ut :-). Vaknade som vanligt alldeles för tidigt… finns både för och nackdelar med det! Startade dagen med ett hårt crosstrainer pass på SATS, åkte hem och tog en dusch och skulle äta lite frukost när jag blev medbjuden på en tur till Vaxholm och det tackar man ju inte nej till, var dessutom väldigt länge sedan jag var där. Så istället för en ”tråkig” frukost hemma blev det en god lunch på Boulangeriet i Vaxholm, har själv aldrig varit där tidigare men ett mysigt fik mitt på torget i Vaxholm med smaskiga bakverk (åt inget) och fräscha sallader. En liten promenad längs vattnet i ”vårsolen” men det var inte så varmt som det såg att vara när man satt inne och tittade ut :-). Inget glassväder direkt. Medans lunchen fick mysa till sig i magen så blev det en liten titt på Salta Stänk också, inget besök i Vaxholm utan Salta Stänk, det vet ni väl? Inhandlade lite smått och gott, sugrör, chokladdroppar till den varma chokladen och en mysig matta till sovrummet. En bra utdelning för dagen alltså. Sen närmar ju sig resan till Italien och det fanns lite småsaker som behövde uträttas även till den så efter Vaxholmsturen blev det även check på allt sånt. Vad skönt det är när man får saker och ting gjorda och man börjar få grepp på saker och ting. Lördagskvällen blev väl kanske inte som jag tänkte mig med tanke på att jag var lite arg på min nya kamera som inte förstod att jag inte fattade vad den ville att jag skulle göra … Hursom, lite pics från Boulangeriet och Salta Stänk bjuder jag på iallafall 🙂

Boulangeriet

boulangerie 2

boulangerie

boulangerie 1

boulangerie 3

boulangerie 4

boulangerie 6

boulangerie 5

Salta Stänk

salta stänk

salta stänk 5

salta stänk 4

salta stänk 6

salta stänk 3

salta stänk 2

salta stänk 1

Det var det om min lördag, idag är det tisdag och dag före avfärd, nu skall jag sticka iväg på SATS och träna innan arbetsdagen sätter igång och ikväll blir det packning för fullt 🙂

Ha en fin dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Boulangerie och Salta Stänk

 1. Är det Italien det bär av till imorgon? Så underbart roligt med resor. Hela kroppen vaknar till liv. Måste åka ill Vaxholm någon dag, var jättelänge sedan jag var där. Så trevlig ort. Ha det bra.
  Kram
  Maria

 2. Vaxholm har mycket att erbjuda både i fika/matväg, shopping och den vackra naturen med havet som närmsta granne. Åker du dit längre fram så har nog Vaxholms Hembygdsgårds Café öppnat och där finns mycket gott och läget är ju helt underbart.

  1. Tack!
   Jag vill att du mailar till MayBeuaty och berättar ditt ärende och säg att det är via mig och min blogg så kompenserar dom dig 🙂
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »