Courmayeur here we come…

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

courmayeur 2

Courmayer here we come… ja nu är vi äntligen på väg, på väg på min livs första skidresa till Alperna, jag har åkt mycket skidor genom livet, både utförs och i längdspåret, men har aldrig tidigare tagit mig till Alperna, men nu är vi alltså på väg till Italien och Courmayeur för några dagars skidåkning, god mat, shopping och lite Spa. Courmayeur är en stad i Aostadalen i Italien som ligger vid foten av Mont Blanc. Vi flyger till Geneve och passerar sedan med transfer Frankrike innan vi slutligen kommer till Courmayeur. I eftermiddag när vi kommer till hotellet har vi bokat en eftermiddag och kväll på ett litet finare Spa så vi får ladda upp riktigt ordentligt inför dom kommande dagarnas skidåkning.. Tjohoo vad jag längtar! Skall göra mitt bästa för att uppdatera bloggen där nere men jag har hört att det kan vara lite svårt med WiFi och uppladdningen av bilder.. men jag skall göra mitt bästa, men skulle det bli någon extra frånvaro så vet ni vad det beror på…
Men nu väntar incheckningen här på Arlanda med alla skidbagar och bagage 🙂

courmayeur 1
Går det så här illa i backen så….

courmayeur
….. får jag leta reda på något härligt ställa att sitta och sola på och dricka lite gott 🙂

Keep in skiing!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Courmayeur here we come…

  1. Buon viaggio e saluta bella Italia! Trevlig resa och hälsa till vackra Italien från mig. Bär alltid på någon form av längtan till Italien i mitt bröst. Hoppas din resa dit blir underbar och att du får mycket frisk luft, sol, skidåkning, god mat och dryck.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »