En dag med Lilla Skatten kan sluta hur som helst

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

image

En dag med Lilla Skatten kan sluta hur som helst 🙂 men att få tillbringa så många dagar som jag gjorde i Åre med honom värmer i mamma hjärtat. I lördags hade vi en supermysig dag. Jag stack iväg och tränade på morgonen och sedan for vi ner på byn tillsammans. Byn i Åre är ju så härlig att gå och strosa runt i. Vi käkade lunch på Crepêrie och Logi. När vi kom upp första dagen fikade vi bara, men nu åt vi lunch, en crepes med kyckling, Chèvre, mandel, honung och ruccola och Filip en med kyckling och bacon. Så magiskt gott och mättande. Men lille man som kan äta hur mycket som helst avslutade med en kopp choklad och en crepe med nutella och jag förstår honom :-). När det gäller lille mannen så är han väldigt försiktig och ber sällan om någonting, man får nästan ”be” honom om att köpa något till honom men här uppe har det varit tvärtom.. Han har gått bananas inne i Peak Performance butiken, tur att det var rea :-). Hur som så har vi det så himla mysigt tillsammans och jag älskar att vara vid hans sida… Dagarna kan sluta precis hur som helst!

image

Åre

Åre

image

Åre Åre

image

Som sagt, dagarna kan sluta hur som helst 🙂

Men nu är det måndag i och förvsin helgdag, men det innebär att Lille man har åkt hem och jag sitter här med en stor saknad 🙁

Önskar Er en fin dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »