Vinbaren

Vinbaren i Åre är, om ni frågar mig, den bästa restaurangen (säkert den dyraste också ..) i Åre. Dom har fantastisk mat i mysig gammal miljö. Menyn består av mindre rätter, lite större än avsmakningsmenyer och man rekommenderas att äta 3 varmrätter och det är lagom. Här kan man inte boka bord så skall man ha tur att få plats får man vara där tidigt. Vinbaren öppnar klockan fem och köket öppnar klockan sex. Vi var där strax innan sex och hann i stort sett nypa det sista bordet på första sittningen. Ett mycket populärt ställe. Jag brukar ge er mycket tips om olika ställen jag tycker att ni skall prova och Vinbaren är ytterligare ett :-). Glöm dock inte att smaka på några av deras goda viner och glöm för sjutton inte det viktigaste… Desserten :-). Tiden går fort när man har roligt och när vi tittade på klockan och insåg att det var dags att åka hem och svänga sina lurviga framför Let’s Dance hade klockan redan passerat åtta, så så trevligt har man det på Vinbaren! Lägg det namnet på minnet om ni skall till Åre, ligger på en tvärgata till torget!

Vinbaren

image

Vinbaren

Vinbaren

Vinbaren

Vinbaren

Vinbaren

Vinbaren

Vinbaren

Vinbaren

Vinbaren

image

Man kan nästan tro att vi inte gjorde något annat än att äta mat när vi var i Åre, men vi åkte faktiskt både skidor och shoppade 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Vinbaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *