0 0
Read Time:51 Second

Hemmamys! Borta bra men hemma bäst… Det är jag i ett nötskal! Jag tycker om att ha mycket saker som händer runtomkring mig, känner nog aldrig efter egentligen hur trött jag är, jag bara är i dom sammanhangen. Men när jag väl kommer hem och slår mig till ro så känner jag att det är där jag trivs som allra bäst, i hemmets lugna vår, uppkrupen i soffan, ibland med en tidning i knäet, tittandes på tv:n, äta något nyttigt eller onyttigt, dricker gärna bubblor när helgen kommer, på veckorna försöker jag hålla mig till alkoholfria bubblor eftersom jag tränar så pass mycket som jag gör. Under förra helgen fick jag både torsdag, fredag och lördag hemma i lugn och ro, så jag fick några timmars återhämtning men dom är redan uppätna med tanke på denna hektiska vecka :-). Så här kan det se ut hemma hos mig när jag har hemmamys…

hemmamys

hemmamys

hemmamys

hemmamys

Längtar redan tills nästa tillfälle blir, dock inte på fredagkväll, men kanske på lördag 🙂

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Hemmamys

 1. Det är sådan smak och elegans i allt du gör. Me like. Känner igen mig i det du skriver. Älskar att ha mycket runt mig och vara ute bland folk. Men så får jag tillfälle att vara hemma, då mår jag jättebra. Lite av var ska det nog vara. Har lärt mig så försöker lägga in någon hemmakväll per vecka.
  Trevlig helg!
  Kram
  Maria

  1. Ja det är faktiskt viktigt för återhämtning också, trots att man tycker att saker och ting är roliga när man är mitt uppe i det 🙂

   Hoppas du haft en fin helg!

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »