0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

skincode

Nu har jag bestämt mig! Nu har jag hittat det som passar mig och min hud, efter att ha provat lite nya märken under en längre tid så har jag fastnat för Skinconcept. Skinconcept är ett märke med en väldigt hög kvalitet, bra pris och framför allt så har dom produkter till alla hudtyper samt för ungdomlig och åldrande hud. Jag kom i kontakt med det här märket av en slump på ett event och fick med mig lite varuprover hem och sen har jag provat fler och fler produkter och nu när allt det ”gamla” är slut och jag kan börja om från början, jag vill nämligen att hela serien skall höra ihop, så huden kan anpassa sig mer till samma produkter rakt igenom för att få en bättre effekt, så har jag köpt på mig alla produkter som jag behöver, det är rengöring, serum, ögonkräm, nattkräm, dagkräm och serum kapslar för att boosta huden med extra fukt över natten.

Skincode Essentials som är en avancerad hudvårdslinje framtagen för att ge daglig hudvård för både kvinnor och män vilken även fungerar på personer med mycket känslig hy. Alla produkter i denna serie är fria från konserveringsmedel, tillsatta lukt- och färgämnen samt allergiframkallande ämnen. Dessa produkter ligger i prisrangen 250-600 kronor.
Skincode Exclusive ger en kraftfull anti-aging behandling som ger synlig och bevisad reduktion av rynkor och finare linjer runt ögonen med inriktning på mer mogen hy. Även dessa produkter är fria från konserveringsmedel samt allergiframkallande ämnen. Dessa produkter ligger i prisrangen 500-1000 kronor.
skincode 1
skincode 2
skincode 3
Produkterna finns idag att köpa hos Lyko
Hoppas ni får en fin kväll, själv skall vi ta en promenad in till hamnen och äta på Filips favoritrestaurang, jag vet varför den är hans favorit också.. dom har så himla god chokladfondant 🙂
Kram
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Nu har jag bestämt mig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *