En bra bok och lite solsken

0 0
Read Time:2 Minute, 15 Second

En bra bok och lite solsken, mycket mer än så behövs inte för att jag skall kunna slappna av och släppa alla måsten, här kan jag inte göra så mycket i och för sig, men känslan av att bara vara är obetalbar. kliver upp på morgnarna och tränar, igår tog jag en härlig PW på 45 min, idag skall jag ner på gymmet på hotellet och köra lite crosstraining. Just nu önskar jag att dessa dagar inte skulle ta slut, känner att jag behöver mer av den här tiden, men på en vecka skall jag nog hinna återhämta mig skapligt :-). I går gjorde vi inte många knop som sagt var, ett träningspass, lite frukost sen tog vi våra väskor och gick ner till stranden, vårt hotell ligger på stranden så vi har krypavstånd till solstolarna. Lade oss på en varsin solstol, Filip med musik i öronen och jag med en bok, sen låg vi där i lugn och ro tills det var dags att käka lite lunch, sedan tillbaka till solstolarna innan det var dags att gå upp för dagen, en dusch och sedan en promenad in till staden. Men här är inte många turister längre, det är helt ”öde” nästan. Det bor många här på vårat hotell men inne i stan och nere i hamnen finns inget liv längre, affärer har stängt igen, barerna och diskoteken har inte öppet. Det är ruskigt det som händer här i världen, vart är vi på väg.. Det är i och för sig lugnt och skönt på så sätt att man inte behöver stå och vänta på att få ett bord när man skall äta, men även personalen i butikerna har lugnat ner sig, dom är inte lika ”skrika” efter en när man går förbi, känns lite ovanligt. Men vi har det som sagt var väldigt bra och så här såg våran första dag ut här nere..

Vi började dagen på stranden

alanya

alanya 2
Vårt hotell precis vid stranden

alanya 1

alanya 3
Mer än så här behövs inte, en bra bok, en solhatt, vatten och solkräm 🙂

Efter en dag på stranden blev det lite ”chill” på balkongen…

alanya 4

För att sedan avsluta dagen med en middag nere i hamnen…

alanya 5

alanya 6
Dessa fantastiska ”balongbröd”, äter inte så ofta bröd annars, men det här nybakta brödet går nästan inte att låta bli

alanya 7
Kycklingfajitas ikväll igen.. Här äter man en av dom bästa här nere!

alanya 8

alanya 10
En av dom bättre chokladfondanterna hittar ni här på Orange restaurang

alanya 9
Mammas hjärta <3 det enda som saknas är storebror..

Det var våran dag, hur var eran dag?

Nu skall jag snöra på mig skorna och springa ner till gymmet innan jag får njuta av en god frukost och ytterligare en dag på stranden…

Var rädda om Er!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “En bra bok och lite solsken

    1. Vi är i Alanya i Turkiet. Här är inga oroligheter men det skrivs ju mycket om Turkiet då det längre upp i landet gränsar till bla Syrien.

      Kram
      Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »