haymarket

Att semestra i sin egen stad är något man ofta glömmer bort och kanske tycker är lite ”onödigt”. Men man får en helt annan känsla för staden och utbudet som finns, man ser lite grann hur människor som turistar i Sverige ser på Sverige och vad dom gör när dom är här. Iallafall här i Stockholm är det otroligt mycket turister från hela världen. I fredags eftermiddag checkade vi in på Haymarket på Hötorget för att bara släppa allt för ett dygn och få njuta av att vara på ”semester”. Vi hann inte mer än ställa in våra väskor på rummet innan vi gick ut på stan, men faktiskt inte för att shoppa utan för att gå och köpa NK mint och små biskvier, har ni inte testat dom på NK så kan jag rekommendera er att göra det nästa gång ni är där, oemotståndligt gott :-). Passade perfekt till champagnen…. Sen gick vi faktiskt tillbaka till hotellet och satte oss i hotellbaren för att ta ett glas, som en liten ”AW”, och här har ni också ett tips, ni som bor i Stockholm, en AW på Haymarket är inte fel, massor med folk och supermysig stämning! Där satt vi bara och njöt och tittade på folk innan det var dags att göra sig iordning för kvällens middag som skulle intas på Pùblico (gamla restaurangen F12).

Hela hotellet och rummen var så fantastiskt fina. Här kan man ta en fika nere hos ”Greta”, äta frukost, lunch eller middag hos Paul´s eller då en drink nere i baren. Utanför dörrarna ligger Stockholm framför fötterna och det är bara att vandra runt till sevärdheterna.

Några härliga pics från hotellet med deras härliga Art deco stil och deras ”kända” entré..

haymarket 2

haymarket 13

Mysiga rum att krypa in i….

haymarket 3

haymarket 4

haymarket 6Härliga varma strålar var underbart i den här duschen!

Ett besök i baren är ett ”måste”…

haymarket 8

haymarket 10

haymarket 15Förmodligen den godaste champagnedrinken ever 🙂

Våran underbara vistelse på hotellet avslutades med en god frukost hos Paul´s

haymarket 11

Missa inte detta hotell om ni är i Stockholm, om ni väljer att inte bo här, besök hotellet för ett glas vin i baren och njut av atmosfären!

Ta hand om Er!

Kram
Helen

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Semestra i din egen stad”

  1. Dit vill man ju åka! Ska som sagt dit på event snart även om det endast är några timmar ska det bli kul.
    Tack för fina foton.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *