Dagens outfit 9

Dagens outfit! Då var det fredag igen, veckorna går fortfarande alldeles för snabbt, i söndags eftermiddag när jag kom hem från min härliga resa så var jag så glad, jag hade haft 10 fantastiska dagar i paradiset och sedan en ytterligare en vecka ledigt innan jag skall börja mitt nya jobb på måndag, men vart tog denna vecka vägen? Jag har i och för sig haft det härligt och mysigt på alla sätt, har till och med fått vara en hel dag med min lilla skatt 🙂 men trots det så är det redan fredag och stora dagen D, måndag, närmar sig, jag är spänd av förväntan vad dessa nya äventyr skall ta mig… jag vet att jag har stora förväntningar på mig, men jag ser fram emot det med nyfikenhet och glädje. Men nu försöker jag ta dagen som den kommer och just den här dagen har varit jätte härlig, startade morgonen med ett träningspass på SATS sedan for jag till Västerås och träffade tjejerna på Tullhuset, å så mycket fint dom fått in… och nu här på eftermiddagen har jag njutit av några goda glas champagne och så är det tänkt att även kvällen skall fortsätta :-).

Så har min vecka sett ut, vad har jag då haft på mig… jo, så här har min vecka varit…

dagens outfit 1Topp Diane Von Furstenberg byxor ZARA skor Footlight väska Tory Burch Wakakuu

dagens outfit 2Skjorta och kavaj Hunkydory Tullhuset jeans Rag & Bone Wakakuu

dagens outfitTopp H&M Kavaj IRO Wakakuu jeans BLK Denim skor a Pair Butiken GEIST

dagens outfit 8Topp Ajlajk Butiken GEIST byxor ZARA skor Michael Kors

dagens outfit 6Tittut!! Så där ser det ut när man tittar in i kameran för länge 🙂

dagens outfit 7Topp Ragdoll LA Wakakuu kavaj Dagmar Butiken GEIST sneakers Hugo Boss

dagens outfit 5Jumpsuit H&M väska Chloé

dagens outfit 4Väst Tullhuset skjorta NK jeans H&M sneakers a pair Butiken GEIST väska Louis Vuitton glasögon Gucci

dagens outfit 3

Med förhoppning om att ni fått lite inspiration så önskar jag er en fantastisk fredagskväll <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

11 tankar om “Då var det fredag och dagens outfit igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *