0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Testagram

Som jag väntat, som jag längtat, hela sommaren faktiskt! Men nu är ”sommarlovet” slut och Testagram är igång med sina boxar igen, me like!! Var och hämtade den på posten häromdagen och den var tyngre än någonsin, vilket jag kan förstå när jag öppnade den och såg hur mycket godsaker det låg däri…. Jag har sagt det förut men jag säger det igen.. ni har väl inte missat att prova på den här magiska boxen? Jag har prenumererat i flera år nu känns det som och aldrig blivit besviken, möjligtvis besviken på mig själv att jag inte kan låta bli att öppna och provsmaka på det mesta på engång när den kommer :-). Är ni sugna på att prova hittar ni all info Här

Hursom så var boxen väldigt innehållsrik, det fanns en ny krydda från Santa Maria för Enchilada med, nya Läkerol YUP i Melon Sour, Risentas proteinflingor, Kiviks lättdryck med smak av Vattenmelon, mina favoriter Nellie Dellies Salty Loquorice, finns alltid med i handväskan, för er som är viktväktare kan jag berätta att 10 lakritsbitar endast är 1 points! Tutti Frutti Sour från Fazer, nostalgi godiset som kommit i en sur version, dödligt goda! God Morgon fiberdryck till frukost eller mellanmål eller blanda med i smoothisen. En kupong för att kunna hämta ut Bravo Boost Chia dryck med smak av kokosvatten och lime, låter väldigt fräscht. Och sist men inte minst, dom svenska goda lantchipsen med smak av gräddfil och lök, Med anledning av sitt 25 årsfirande och hyllar detta med denna fantastiska smak!

Visst låter det nästan för bra för att vara sant?! Men det är sant… så här såg det ut i boxen!

Testagram 1

Testagram 2

Testagram 3

Testagram 4

Testagram 5

Nej nu skall jag ta och göra iordning lite frukost och prova proteinlflingorna från Risenta och läsa tidningen ..

Önskar er en fin dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »