0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Höstnytt när det fortfarande är sommar :-). Tänk vilket härligt väder vi haft den sista tiden, jag bara njuter för varje dag jag vaknar och ser hur varmt det är och när solen värmer på kinderna när man går ut på lunchen. Men trots det så är vi inne i mitten på september och vi vet att hösten är här och det kommer att bli både mörkare och kallare, trots att vi nu på morgnarna kan sätta på oss lite lättare kläder så dröjer det inte så länge innan det är dags att klä på sig både mer och varmare kläder. Själv knappade jag hem en tröja från Dagmar hos Ellos häromdagen och såg samtidigt mycket annat snyggt från just Dagmar, som klänningen jag visar här nere.. SÅ himla snygg! Den VILL jag verkligen HA!! Men dom här favoriterna plockade jag ut förutom tröjan jag köpte..

ellos-1Tröjan hittar ni Här

ellosDen här klänningen står det bara VILL HA VILL HA! på, den hittar ni Här

ellos-2Supersnygg byxa som passar till alla tillfällen, den hittar ni Här

ellos-3Den här klänningen är inte heller helt fel, den hittar ni Här

ellos-4En snygg weekendbag, finns också i svart, den hittar ni Här

ellos-5Den här tröjan skulle jag inte heller må dåligt av att bära i höst :-), den finner ni Här

Det var några av mina favoriter, vilka blir Era? Allt från Dagmar hittar ni Här

Hoppas ni får en trevlig shoppingkväll 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Höstnytt från Dagmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »