Visst är det härligt med helger och frukost! På veckorna sitter jag aldrig (tyvärr) ner och äter frukost, antingen blir det på stående fot i badrummet när jag står och gör mig iordning eller så blir det i bilen när jag sitter i köerna på väg till jobbet, vansinnigt, jag vet, men det är så min vardag ser ut. Men på helgerna myser jag desto mer, börjar oftast dagen med ett träningspass och sedan åker jag hem och äter frukost. I helgen blev det bananplättar med vaniljkvarg och nyplockade björnbär, kan det bli bättre? Dessutom går det så himla fort att göra dom där pannkakorna…

1 port Bananplättar

2 ägg
1 mosad banan
½ msk fiberhusk
1 tsk vaniljsocker

Vispa ihop allting  i en bunke och stek till dom får ljusbrun färg, blir ca 5 små plättar. Servera med grädde, glass, kvarg eller vad ni vill ha och några goda bär eller frukter…

frukost-1

frukost

frukost-2Både nyttigt och gott 🙂

Kanske ett frukost tips till imorgon bitti, eller varför inte som mellanmål!

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Extra god och lång frukost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *