0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Nu räcker det! Nu vill jag inte gå här hemma och vara snorig, hostig och febrig längre. Nu vill jag tillbaka till mitt ”normala” liv med träning och energi. Tänk så liten man blir när man blir sjuk, man orkar ingenting, tycker ingenting är roligt, tycker lite synd om sig själv, och då om någongång, så finns det SÅ mycket man skulle vilja ta tag i och SÅ mycket man vill göra… I dag är jag väl lite bättre än vad jag varit dom sista dagarna men det är ju inte direkt så jag sätter på mig highheelsen och ställer mig på bordet och dansar loss, nej, jag har ett litet lugnare tempo 🙂

Så vad har jag gjort på kvällarna i veckan och i helgen förutom tyckt synd om mig själv? Jo, jag har läst en helskotta massa tidningar (sådana här onödigt vetande tidningar), planerat höstens ”inredning”,  tittat på tv och käkat en jäkla massa godis, ja, precis så har det sett ut 🙁
Så nu MÅSTE jag komma igång med träningen snart, men den här gången skall jag låta kroppen läka helt, jag började nog träna lite för tidigt förra gången så jag har fått lida för det i några veckor nu!

haupt-lakrits

vitaestilo

sjukstuga

Roligare än så har jag tyvärr inte haft det, men snart är jag på benen igen 🙂

Ha en fin söndagskväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “Nu får det vara nog…

  1. Krya på dig raraste kaksmulan 🙂 <3 ibland måste det få ta lite tid, du är van vid att livet går i 100 knyck och att du får så mycket gjort och har batterierna fulladdade med energi, unna dig själv att flyta vidare lite lugnare ett tag så hinner både kropp och själ med i svängarna. <3 Kram <3

  2. Gaaaaahhhh, så tråkigt! Ja, att börja träna för tidigt är att sparka sig själv på hälarna. Inte alls bra, och det brukar ta väldigt lååång tid att komma tillbaka.
    Krya på Dig nu, vännen!
    Söndagskram från Kate

  3. Stackars lilla dig. Lova att ta det lite lugnt. Ingen träning förräns du är helt pigg. Klart man får äta massa godis när man är sjuk. Lite hjälper
    det ju. Krya på dig. Kraaam Inger

  4. Visst får man galet dåligt tålamod när man är sjuk, och oftast är det så kort tid jämfört med vanligt normaltillstånd. VI har varit sjuka i omgångar här hemma alla 3 sen 2 veckor, men nu är vi på friskvägen. Jag tror på vila, vila och inte börja för tidigt med träning osv. Det är ju för dessa tillfällen man tränar, för att komma tillbaka snabbare att bli kry. Det kommer ska du se! kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »