0 0
Read Time:55 Second

img_6536

Nyårsafton är dagen på året då det glittras och skålas som allra mest. Outfiten är oftast noga utvald utifrån vad man ska göra. Maten är välplanerad och champagnen står på kylning. Men har ni planerat Er nyårsoutfit? Det har inte jag riktigt gjort än, men däremot tänkte jag inspirera er efter det jag hittade på Ellos häromdagen när jag var in och shoppade. Helt fantastiskt förresten, beställde hem varor i måndagskväll och idag onsdag finns dom att hämta ut på mitt postombud. Det kallar jag service!!!

Men så här ser mina favoriter ut inför nyår 🙂

img_6551

 I byxdressen är du alltid välklädd, lägg sen till en underbart doftande parfym så är kvällen din 🙂

img_6552En svart klänning, ett par snygga skor och en party väska och du är redo för partyt

img_6553Det är dom små detaljerna som gör det så glöm inte det röda nagellacket

img_6554Tolvslaget är nära, det är dags att skåla in det nya året och varför inte göra det i en snygg spetsklänning

Knappar ni hem det nu så hinner ni dessutom få paketet till nyår 🙂

Lycka till med shoppingen!

(inlägget innehåller affiliatelänkar)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Årets nyårsoutfit

  1. Mycket snyggt där minsann :-). Jag dissar dom röda naglarna till förmån för champagnefärgade med lite skimmer :-).

    Jag passar på att redan nu önska dig en fantastiskt mysig julhelg med nära och kära.

    Stor KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.