Hundraettåringen som smet från notan och försvann

0 0
Read Time:50 Second


Julmyset och lugnet vilar fortfarande över mig och just nu tar jag det väldigt lugnt förutom att jag jobbar. Men passar på att få en del gjort hemma. Badrummet är nu klart så där håller jag på att pysslar om och gör ordning, igår var min Lilla Prins här och vi hade våran egna lilla julafton. Samtidigt passade jag på att få hjälp med att skruva ihop en möbel till badrummet :-). Har även haft en målare här som har bättrat på färgen i hallen och tapetserat en fondvägg i vardagsrummet, blev SÅ snyggt, återkommer om det när jag har möjlighet att knäppa kort i dagsljus.

Men när mellandagarna är här är det mysigt att gå på bio, i måndags var vi och såg ”hundraettåringen som smet från notan och försvann”. Robert Gustavsson gör ju rollen fantastiskt bra! En film värd att se men jag tycker nog att första filmen var bättre …

img_6656

Hoppas ni har det bra och har möjlighet att umgås med nära och kära!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »