Då har det snart gått en vecka in på det nya året, idag är vi lediga igen och får fira Trettondagsafton. Ett nytt år med nya tag, den här veckan har jag försökt tagit tag i mitt liv igen, träningen fortsätter som vanligt men maten har ändrats och blivit lite sundare igen. Den senaste tiden har det varit lite för mycket godsaker och goda bubblande drycker…. men nu har jag börjat prenumerera på Viktväktarkassen via Citygross och det har varit en mycket bra och god matvecka 🙂 så snart är jag på banan igen!! Sen har jag självklart haft några outfits på mig under veckan också och den har sett ut så här…

dagens-outfit-7

Klänning Ida Sjöstedt Butiken GEIST skor  Footlight smycken Ioaku

dagens-outfit-8

dagens-outfit

Klocka Knut Gadd Armband Hermes och Sophie by Sophie smycken Globe IOAKU

dagens-outfit-2

Tröja H&M skjorta Gina Tricot jeans Rag & Bone väska Louis vuitton boots RM Williams glasögon Prada

dagens-outfit-1

dagens-outfit-3

Jacka Lindex skjorta Cous.eu (Instagram) jeans ZARA boots CC skor väska Louis Vuitton

dagens-outfit-6

Tröja MSGM skinnkjol Gestuz väska aesthet.com

dagens-outfit-4

Skjorta och kavaj H&M byxor ZARA boots CC skor halsband IOAKU

dagens-outfit-5

Skjorta ZARA sskinntights By malene Birger  boots Tiger väska Max Mara

Så har min första vecka på året sett ut, förutom allt i klädväg så har mycket roligt hänt, en mycket bra start på året med andra ord 🙂

Njut av kvällen raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Årets första dagens outfit”

  1. Såå snygg är du. Alltid. Men….behöver du äta viktväktarna. Såå smal och snygg redan. Jag skulle behöva det efter allt julfika och choklad. Men på måndag börjar träningen igen. Nu har det bara blivit snabba promenader. Kraaam Inger

  2. Hur var det nu, gick du inte efter Ulrikas kostplaner förut, eller var det 5:2? Jag har lurat på Viktväktarpåsen från CG men när jag kikat på menyerna ser det ut att vara kolhydrater typ pasta som jag vill undvika, hur är det med det? Jag har en stor receptbank av Ulrikas recept så kör igång med det nu, det är nog liberal LCHF som passar mig bäst, det tar ju ett tag att hitta det som man mår bäst av. Mina (obefintliga) hormoner bråkar mkt så måste hitta en kost som stressar kroppen minst. Urk för den här mogenåldern alltså;) kram!

    1. Det stämmer Milla, jag började med 5:2 för att gå ner relativt snabbt i vikt, men det är tyvärr ingen kost som passar mig, jag hade planer när jag började att när jag hade gått ner ned jag skulle, skulle gå över till VV, som passar mig alldeles utmärkt, så jag har ätit VV i drygt 2 år nu och mår väldigt bra av det. Men som du säger så passar olika metoder olika personer 🙂
      Kram
      Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *