Nu är det slut på gamla tider….

0 0
Read Time:43 Second

viktväktarna

Nu är det slut på sötebrödsdagarna, nu är det dags att ta tag i livet igen! Som många av er vet så äter jag efter viktväktarna och räknar mina smartpoints, vilket fungerar väldigt bra för mig. Men den sista tiden har det slunkit ner alldeles för mycket sötsaker och goda drycker, vilket visar sig på kläderna, kommer som ett brev på posten. Så för att komma igång ordentligt, en nystart helt enkelt, så har jag provat på Viktväktarnas matkasse via City Gross. Fick min första leverans i måndagskväll och där i finns 5 middagar för 2 personer och recept. Så det skall bli spännande att prova, återkommer med mer bilder från matlagningen och recepten inom kort… Är ni sugna på att prova så kommer ni inte att ångra er, ett bra sätt att hålla koll på kostintaget 🙂

viktväktarna

viktväktarna

Vi ses snart igen!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Nu är det slut på gamla tider….

  1. Det låter spännande 🙂 jag har själv tagit upp kampen mot sockret samt börjat mina dagliga Power Wals och redan på 5 dagar så känner jag hur energin kommer tillbaka samt valkarna rinner av mig med svetten 😉 😉

  2. Kan verkligen rekommendera just den kassen.Vi körde den stora delar av förra året. Oftast mycket goda, enkla maträtter med stora portioner. Och mycket goda smaker. Vi börjar igen den 9/1. Hoppas att du blir nöjd och spännande att höra vad du tycker.
    Kram Lena*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »