Att fira med sina bästa

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Vi är inte många i familjen, men vi är utspridda i landet så vi har ändå svårt att få till det när det gäller födelsedagar, men i tisdags for vi ”alla” till Västerås och firade den stora guldklimpen som blev 27 år! Och jag tror han fick det precis som han ville ha det, han fick dom presenter han önskade sig, hade dom som betyder mest för sig runtomkring sig och fick äta på en av hans favoritrestauranger i stan. Det är synd bara att tiden går så fort och att man inte hinner ses längre, dom andra stannade ju kvar men jag var tvungen att återvända till Stockholm :-(. Men förutom det så hade vi en fantastisk kväll tillsammans med en middag på restaurang NOM i Västerås.

nom-vasteras

nom-vasteras-1

nom-vasteras-2

nom-vasteras-3En Pina Colada till födelsedagsbarnet, var tvungen att smaka lite och stan i gatan vad god den var 🙂

nom-vasteras-4

nom-vasteras-5Hela” stora” familjen äter och njuter

nom-vasteras-6Snillen spekulerar, den lilla mannen har alltid något på gång, någon uppfinning eller något annat han vill diskutera, han är aldrig tyst 🙂

nom-vasteras-7Och det bästa till sist.. desserten! Dels valde vi NOMs egna klubbor som är magiskt goda och sedan tog vi in några tallrikar med ”snickers choklad”.. Mums!!

Men säg det som varar för evigt.. kvällen tog slut och nu är jag tillbaka hemma hos mig igen, men nu ska jag strax göra mig iordning och åka ner på stan för en mysig bloggmiddag.

Ha en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Att fira med sina bästa

  1. Åh, men så underbart. Har planer på att åka några dagr till Västerås i vår. Det är nämligen min barndoms stad. Längesedan jag var där. Vi kanske borde prova den restaurangen. Kram Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »