Över 50 000 svenska kvinnor gör det, gör det du också

0 0
Read Time:34 Second

Glossybox

Det är helt otroligt! Över 50 000 svenska kvinnor är ”glossie”, det vill säga att så många kvinnor prenumererar på Glossybox varje månad! Den här månaden fanns det mycket användbara produkter, boxen kostar dessutom bara 139 kr/mån och det är fri frakt!
I boxen den här månaden fanns en härlig mask, ett spraybalsam för behandlat hår, en ögonkräm för mörka ringar under ögonen, ögonskugga, rabattkod hos Jane Konig, dom snygga danska smyckena och sen även en bortse för rengöring i ansiktet, så det blir en peelande effekt, den ska bli väldigt spännande att prova, sånt gillar jag 🙂

Glossybox 1

Glossybox 2

Glossybox 3

Glossybox 4

Glossybox 5

glossybox 6

Sugen på att testa? Knappa in och läs om Boxen och klicka hem den 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »