0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

gaston luga 2

Jag har blivit med ryggsäck! Har länge gått och suktat efter Louis Vuittons ryggsäck men den är ju inte den billigaste, samtidigt så ville jag ha en ryggsäck med lite färg, så kom jag i kontakt med Gaston Luga och tyckte att historien bakom ryggsäcken är så häftig och dessutom hade dom en rosa  proper ryggsäck som det stod Vitae Stilo på 🙂 dessutom har ryggsäcken väldigt mycket ”extra”, vad sägs om en biljett och passficka? Ett fack att ha datorn i, justerbar i fyra lägen, fyra mindre fickor för andra små saker man har med sig, ja jag skulle kunna skriva många olika fördelar med den här ryggsäcken.

Så här ser deras historia ut:

”Historien om Gaston Luga och de minimalistiska ryggsäckarna tog sin start under en resa till en ny kontinent, där vår grundare Carl Sundqvist träffade en intressant fransman med en elegant och casual stil. Gaston berättade för Carl att han ansåg ryggsäcken vara den optimala kompanjonen för att upptäcka världen med. Eftersom att han var nogrann med sin stil, hade han spenderat mycket tid för att finna en som skiljde sig från den vanliga skolryggsäcken.

Tillslut hade han funnit en elegant Louis Vuitton, till vilken han hade gjort flera modifikationer för att få den mer personlig, funktionell och unik. Inspirerad efter mötet, bestämde sig Carl några månader senare för att skapa hans egna ryggsäcksmärke med en elegant stil och praktiska funktioner. Förhoppningsvis skulle även dessa få uppleva världen, precis som Gaston. ”

gaston luga

gaston luga 1

gaston luga 3

Nu valde jag en rosa från ”Pråper” sortimentet, där finns många olika färger att välja bland, sen finns det även Clässic och Clässy som har andra utföranden sen har dom naturligtvis ryggsäckar till herrarna också 🙂

Är ni sugna på en ny väska som ni enkelt kan slänga på ryggen för att ha händerna fria så kan jag locka med en rabattkod.
Ni får 15% rabatt på ert köp om ni använder koden vitaesilo15 i kassan.

Alla ryggsäckar hittar ni på Gaston Lugas hemsida

Keep on shopping 🙂

(detta är ett samarbete med Gaston Luga)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *