Mobilt mode

0 0
Read Time:2 Minute, 28 Second

Mobilt mode

Mode är mer än bara kläder, det är en hel livsstil som genomsyrar varje beslut du tar och varje produkt du använder dig av. I denna era av smartphones och internet är det många som glömmer bort mobilen när de slänger ihop en outfit på morgonen.

Din mobil sitter mot örat eller i handen större delen av din dag, vilket gör den minst lika viktig för outfiten som dina örhängen eller din scarf! Kläder och snygga smycken är typiskt mänskligt, och inget du borde känna dig generad över. Det här är hur du förvandlar din trista gamla mobil till ett utlopp för din kreativitet och pricken över i:et till din outfit!

Rätt mobil avgör allt

Att gå runt på stan med vilken mobil som helst går helt enkelt inte för dig som värnar om stilen. En klumpig mobil från Lenovo eller Acer (märken som är mer gaming-inriktade) kan ge minuspoäng till din outfit – även om de passar utmärkt för dig som spelar på mariacasino eller tävlar med vännerna på Fortnite. Sådana mobiler duger utmärkta som backups till gaming, men för dig som modemedveten behövs en snygg iPhone eller en flagship-mobil från Samsung, helst med vackert skimrande färg och mindre storlek. Med den senaste iPhone-modellen går det dessutom att få både spelprestanda och snygg look. Rätt mobil är förstås en smaksak, så välj något som passar just din stil!

Mobilsmycke och mobilskal

När du väl valt rätt mobil är det dags för det riktigt viktiga, nämligen outfiten för din smartphone! Det finns flera hundratals olika mobilskal att välja bland för alla moderna mobiler, så det gäller att välja ett som faller dig i smaken. Du kan även köpa till flera mobilskal med olika teman för att kunna matcha dem med din egen outfit! Det blir förstås lite dyrare, men är väl värt det om du vill slippa se samma tråkiga mobilskal dag in och dag ut.

När du valt ett passande mobilskal (som dessutom håller din mobil säker) är det dags att pryda skalet med ett mobilsmycke. Även här blir alternativen flera. Du kan välja ett mobilsmycke i guld eller silver som matchar dina örhängen eller andra smycken, men det går alldeles utmärkt att välja något enklare som exempelvis en logga för ditt favoritmärke eller en karaktär från din favoritfilm.

Det viktigaste är att färgen på ditt mobilsmycke är i harmoni med ditt mobilskal och bidrar till den look som du vill framhäva med din smartphone. Mobilt mode blir inte enklare än såhär!

Sammanfattning

I denna era av mobiler, Virtual Reality, internet och datorer är det dags för outfiten att moderniseras. Mobilen är den del av din outfit som du säkert inte tänker på lika ofta, men eftersom du alltid har mobilen i handen blir den minst lika viktig! Välj en snygg mobil som matchar din outfit och dekorera den med mobilskal och mobilsmycken som faller dig i smaken. Det blir pricken över i:et för din speciella look!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »