Finns det något bättre än att få sätta sig vid dukat bord och äta en helt fantastisk middag? Förra helgen när vi bodde på The Winery Hotel lämnade vi inte hotellet på det dygnet, vi gjorde det som fanns på hotellet, badade, tränade, drack gott vin och åt fantastiskt god mat. Middagen åt vi Winery Kitchen, hotellets egna restaurang, jag har ätit där en gång tidigare och blev lika nöjd då, men kvällen till ära njöt vi av en 3-rättersmiddag med vinpaket. en meny som var plockad från Australien och Nya Zeeland.
Så här såg kvällens måltid ut
Crottin de Chavignol
Getost | Betor | Fikon | Salt päroncremé
Lammrostbiff
Spenat | Vitlök | Potatispuré | Ratatouille
Pannacotta
Äpple | Munkar| Björnbär
Och till det ett tillhörande vinpaket
2013 Sauvignon Blanc
McNaught & Walker, Marlborough, Nya Zeeland
2009 Heytesbury Chardonnay
Vasse Felix, Margaret River, Australien
2010 Sellick’s Beach Shiraz
Arakoon Wines, McLaren Vale, Australien
2009 Botrytis Semillon Noble One
De Bortoli, New South Wales, Australien
De mest spännande var att vi till huvudrätten fick två sorters vin, ett vitt och ett rött vin med olika karaktärer men där båda vinerna passade väldigt bra till.
Vi åt och njöt…








Om ni vill ha en helg i Stockholm, bo bra, dricka goda viner och äta gott så ska ni absolut boka in er på The Winery Hotel 🙂
Ha en fin dag!
Kram
