En liten söndagsutflykt

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Oj! Vilken söndag det blev, eller rättare sagt inte blev 🙂 den blev inte alls som jag hade tänkt mig. Jag kan absolut inte ligga kvar i sängen länge på morgonen, inte ens på helgerna, då vill jag gärna vara på gymmet senast klockan nio för att ta vara på resten av dagen. Men igår vet jag inte vad som hände, förmodligen sa kroppen ifrån, jag vakade 09:30 och orkade ändå inte kliva upp, tror jag satte ner fötterna på golvet när klockan var halv elva… ok! Hur lägger jag upp dagen nu?? Så jag fick ta dagen som den kom, istället för gymmet så blev det en lugn promenad, kan ju inte gå varken fort eller långt med min fot längre, sen en dusch och frukost, ja just det, frukost! Det var ingen som hade handlat!! Det fanns ingen frukost 🙂 Men det var snabbt löst, det fick bli en liten utflykt till Viggbyholms stationscafé, har ni varit där någongång? Gammal och gediget, ingenting är renoverat sen jag vet inte när, men dom har gudomligt mycket gott att välja på både vad det gäller matiga rätter och fika bröd, och självklart bakar dom och gör allting själva! Dom få gånger jag är ute och fikar så letar jag gärna reda på dom som har egna bagerier, det är något speciellt, är inte riktigt förtjust i färdigbakade produkter i kyldiskarna på kaféer.. alla är vi olika, men jag vill gärna ha hembakat…

Så en liten frukost blev till lunch sen var klockan nästan kväll innan vi var hemma, söndagen vara försvann liksom 🙂

viggbyholms stationscafé 3

viggbyholms stationscafé 4

viggbyholms stationscafé 2

viggbyholms stationscafé 1

Viggbyholms stationscafé

Ibland blir det inte alltid som man har tänkt sig men det kan bli bra ändå 🙂

Söndagen avslutades med dom sista avsnitten av The Fall på Netflix och den svenska serien som går på 1:an ”Innan vi dör”, men idag är det ordning och reda igen, imorse var jag på plats på gymmet och kickade igång veckan 🙂

Hoppas ni haft en fin helg och en bra start på veckan!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “En liten söndagsutflykt

  1. Ja ibland blir det inte som man tänkt sig. Men du behövde säkert den sömnen. Du verkar ju ha ganska mycket att pyssla med så det var väl välförtjänt. Ha det bra. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »