Lyssna på ljudböcker med bästa ljudet från Sudio

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

sudio hörlurar 2

Jag har blivit helt såld på ljudböcker sen jag började prenumerera på Nextory. (Ni vet väl att ni kan prova gratis i 14 dagar?)  Har redan lyssnat igenom flera böcker, det är så bekvämt när man sitter på längre resor som jag oftast gör, förra helgen när vi for till Göteborg och sen här i veckan när jag flög ner till Malmö. Däremot tycker jag att det är väldigt jobbigt att lyssna med dom små hörlurarna/headsetet som man har till telefonen så nu har jag istället köpt mig ett par riktiga hörlurar, eftersom jag har bluetooth hörlurar sen förut från Sudio och tycker dom ger bra ljud när man pratar i telefonen så letade jag efter ett par hörlurar jag kan ha när jag lyssnar på böcker eller lyssnar på musik och fastnade för deras nya lurar, Sudio Regent, ett par hörlurar som är riktigt snyggt designade med ett grymt ljud, dessutom är är sidolocken utbytbara, det är deras senaste hörlurar , state – of – the – art, så är ni ute efter ett par nya lurar så är det dom här ni ska ha 🙂

sudio hörlurar 1

sudio hörlurar

sudio hörlurar 3

Just nu får ni dessutom 15% rabatt på alla hörlurar hos Sudio om ni använder koden vitaestilo15 i kassan. Perfekt nu till våren och sommaren när man ligger i solstolen och lyssnar på alla härliga poddar 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »