”Händig man sökes”

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

(Det här är ett samarbete med Nextory)

”Händig man sökes”! Jag fortsätter lyssna mig igenom ljudböcker på löpande band. Sist ut är Jöns Hellsings trilogi, den första delen, ”händig man sökes”. Handlar om en kille från England som hamnat lite snett i livet och söker ett jobb som hantverkare på ett gods i en avlägsen by. I en stulen bil tar han sig genom England och ut till denna Ö utan att veta vad som väntar honom. Egentligen drömmer han om att bli författare, precis som hans far var.. Men allt blir inte riktigt som han tänkt sig och i själva verket är han heller ingen hantverkare, han har mer eller mindre aldrig hållit i en hammare. Trots alla öden har utsätts för så blir han kär i svenska Anna, ladyn på godset…  Ytterligare en ljudbok jag sträck lyssnat på och hoppas att den andra boken kommer ut snart 🙂

Nextory 1

Den är snart färdiglyssnad men jag har redan sett ut nästa bok…. Det är nog bland det bästa jag har gjort, börjat prenumerera på Nextory. Jag har lyckats fått in många lugna stunder i vardagen sen jag började lyssna, ett skönt sätt att ta det lugnt ett tag, framförallt för mig som har en rastlöshet som brinner i kroppen 🙂 Prova ni också.. Dom första 14 dagarna är gratis. Sen kostar det från 99 kr/mån.

En sol som lyser och en solstol är det enda jag behöver just nu för att hinna lyssna på alla böcker jag hittat.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »