Bananpannkakor till frukost lunch och middag

0 0
Read Time:55 Second

bananpannkakor

Bananpannkakor! Hur gått är inte det? Jag skulle kunna äta det dagens alla tre måltider. För det mesta äter jag det till frukost eller till lunch med olika tillbehör. Så himla enkelt men fantastiskt gott. Nu när det börjar komma lite goda färska bär så kan man alltid hitta något gott att variera med som tillbehör. Häromdagen hade jag faktiskt svenska jordgubbar, det var lite ”lyx” faktiskt att få smaka på dom bären redan nu… Ibland när jag tränat så kan jag ta en liten klick kvarg till också. Men nu när man bara sitter still hemma i soffan får man tänka lite extra på vad man äter eftersom träningen blir lidande… Jag förmodar att receptet på bananpannkakor inte har gått någon förbi men här får ni det iallafall

1 banan
2 ägg
vaniljsocker

Vispa ihop alla ingredienser och stek i smör i en stekpanna, tillsätt valfritt tillbehör.
Något jag tror skulle vara väldigt gott till är Nutella, det måste jag testa vid tillfälle när jag vill ha det lilla extra 🙂

bananpannkakor 1

Varför inte starta denna dag med en bättre frukost?!

Njut av dagen raringar!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Bananpannkakor till frukost lunch och middag

 1. Måste faktiskt testa dessa bananpannkakor. Men just nu….fikar vi med din goda rabarberkladdkaka. Mumsigt värre. Hoppas det går bra för dig med foten. Kraaaam Inger

  1. Ja dom måste du testa, fantastiskt goda!
   Hoppas kakan smakar 🙂
   Det går sakta framåt men det är jobbigt, är inte van att vara så stilla…
   Kram
   Helen

 2. Hej, får kanske prova dessa också.. men måste tacka för dina recept! Vi har gjort löjromspastan flera gånger, går snabbt och känns lyxigt, gärna en fredag kväll, poke bowl också, lite mer pyssel med sååå good (bättre än de vi provat på stan) och häromdagen körde vi rabarberkladdkakan i repris. Gästerna mumsade upp alltihop. Precis som de ska göra. Stort tack för dessa. Hoppas foten känns bättre och bättre. Kram Katja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »