Jag hittar alltid något nytt hos Nordic Feel

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

(Detta är ett samarbete med Nordic Feel och innehåller affiliatelänkar)

Nu har jag hittat ytterligare ett märke hos Nordic Feel som ligger på min topp 5 lista, nämligen Dermalogica. När det gäller Dermalogica så använder jag alltid deras special cleaning gel både morgon och kväll när jag tvättar av sminket. När jag gör peeling för ansiktet så är det  multivitamin thermafoliant en kraftfull och värmande peeling som ger porslinshy och efter den lägger jag en återfuktande mask, multivitamin power recovery mask som ger otroligt mycket fukt. Den masken kan man även sova med, glöm bara inte att byta till ett örngott ni inte är så rädda om eftersom masken är gul. Det sista jag gör innan jag går och lägger mig är att smörja händerna med multivitamin hand and nail och läpparna med renewal lip complex. Multivitamin serien (den som har en grå förpackning) är serien för ”åldrad hud”. Produkterna är milda och har inga starka dofter. Dermalogica är sedan 1986 marknadsledande när det gäller utveckling av innovativa och effektiva hudvårdsprodukter. Det handlar inte om lyx, flärd och glamour utan visionen om att produkterna ska främja hudhälsa.

nordic feel 2

nordic feel 3

nordic feel 4

nordic feel 5

nordic feel 6

Det är några av produkterna jag använder för rengöring och återfuktning. Ni kommer inte att bli besvikna om ni provar.

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »